úterý 7. dubna 2015

OnePlus One konečně v Čechách ! Čekal jsem větší haló ...

... a přitom o tom ani Haló noviny neštěkly ...

Já nevím jak vy, ale já jsem čekal na tenhle telefon hodně dlouho, slintal jsem nad každým článkem, vybíral jsem si kryt na telefon, dokonce jsem si zažádal o pozvánku na koupi, ačkoliv mi bylo jasný, že mi ho do ČR nepošlou, a najednou: Hola hop ! Minulý týden zpráva o tom, že od 10.3.2015 bude možné telefon dostat i do Čech. Já jsem byl tak rád, že jsem manželce řekl, že žádná dovolená nebude a budeme obdivovat můj nový telefon, protože jsem čekal, že cena bude nějak brutál příjemná. OnePlus One stojí u překupníka v Čajně od toho největšího vydřiducha bez množstevní slevy něco kolem 8 400,- Kč (plus pošta, DPH, proclení), no nic hezkýho a celkem se člověk na těch 10 500,- Kč dostane a za tyhle peníze ten telefon seženete i tady bez patentu na rozum, že jo stačí použit srovnávač cen. 
Kulischak prodává Pouzdra na mobilní telefony
One Plus One ceny 
A jasně, najednou 10.3.2015 s velkou slávou přišla možnost si ho objednat i tady v ČR. Jenže k ceně 8089Kč si člověk musí připočítat +/- 500Kč za dopravu a rázem jsme na 8600Kč za rok starý model telefonu (s pořád velmi dobrou výbavou, kterou nezpochybňuji) a jen ... pardon za to ... dopr**** 16GB místa v roce 2015 bez možnosti rozšíření ?!
Kdo si bude kupovat telefon za 8,6k když to má jen 16GB místa ? iPhonisti prominou, ale mě to nestačí ...

Takže jsem nakonec našel uplně jiný telefon, který před chvílí vylezl z továrny - jedná se o Meizu M1 Note 32GB - ano podobnost je zcela jasná s iPhonem 5c atp. ale musím uznat, že jsem překvapen tím jak Čínani každej rok zlepšují svojí výrobu ... ten telefon je super - Flyme jako nadstavba mě neštve jako u jinýc výrobců, je spíš intuitivní. A co ? Že na to tady zatím pouzdro na telefon není k dispozici ? To mi fakt neva - ty si z tý Číny objednám sám. Tak se pokochejte - je fakt super
Meizu M1 Note - pouzdro na telefon na kulischak.com
Meizu M1 Note 32GB


Nezbývá mi než doporučit :-)