středa 18. února 2015

Proč obal, poudro, kryt a fólii na telefon ?

Ahoj, tohle je první příspěvek, takže bude takový obecnější - nicméně tady toho bude dost - nebo aspoň doufám :-)

   Představte si, nebo ani nemusíte že jo ... že máte nový mobilní telefon – investovali jste několik tisíc a chce mít nějakou dobu vystaráno. Kolikrát se vám stalo, že vám mobil vypadl z kapsy, batohu z ruky a při zvednutí jste si přáli, aby byl v pořádku ? No, tak aby jste nemuseli trnout hrůzou, tak si poříďte obal, kryt, pouzdro a fólii.
Proč ochranu mobilního telefonu ? Telefon se Vám při pádu spíše nerozbije a vyrdží Vám déle!

Univerzální pouzdra - Peněženková pouzdra


Zadní tvrdá pouzdra
Zadní tvrdá pouzdra - v různých barvách, s růzými vzory



Silikonová pouzdra

Silikonové obaly - v různých barvách
Funkční důvody použití pouzdra na mobilní telefon:
- neodře se čočka fotoaparátu
- nedojde k poškrábání displeje s ochrannou fólií
- ochrana telefonu před znečištěním.
Takže proč obal, kryt, pouzdro na telefon ? Ten nejdůležitější je prostý – obal na mobil zaručuje jeho delší životnost. Ochranné pouzdro na mobil je chrání před poškozením při pádech, nárazech a před jinými vlivy vnějšího prostředí. Když vám mobil spadne, nemusí se nic stát. V horším případě se začne sekat, nebo nedej bóže rozbije displej a tak vás nemine servis mobilních telefonů, za který zaplatíte víc, než kdybyste si na začátku pouzdro pořídili.

Koukněte na www.kulischak.com - zadejte si název Vašeho telefonu a podívejte se jaké kryty a obaly najdete - a když nenajdete, tak napište - seženeme všechno - třeba obal na telefon se Šklíbou z Alenky z říše divů :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat